вторник, 7 апреля 2020 г.

08.04.2020

5 клас Природознавство

Опрацювати пар.38. Тема Середовище життя. Чинники неживої природи: Світло, повітря.1.Записати в зошиті тему урока. 2.Виписати нові терміни, що віділені жирним шрифтом. 3.Знайти і записати до зошита по 5 прикладів тіньолюбивих і світлолюбивих рослин (можно  з інтернету). Закріпити вивчений матеріал, давши відповідь на питання в кінці параграфа стор.141. (усно).
Переглянути фільм

6 клас Біологія

Опрацювати пар.45. Тема Екологічні групи росли (за відношенням до світла. води. температури). 1.Записати в зошиті тему урока. 2.Виписати нові терміни, що що віділені жирним шрифтом. 3.Зробити міні-проект на теми"Рослини симбіотрофи", "Рослини-паразити".
Переглянути фільм




7 клас Біологія

Опрацювати пар.51. Тема Елементарна розумова діяльність тварин.1.Записати в зошиті тему урока. 2.Виписати нові терміни, що віділені жирним шрифтом. 3.Зробити міні-проект "Як тварини коритсуються знаряддям праці  ". Опрацювати питання на прикінці параграфа (усно).
Переглянути фільм



ГЕОГРАФІЯ 8 КЛАС

Тема Кількість населення в світі і на Україні. Чинники що впливають на кількість населення. Опрацювати матеріал пар.48. В робочі зошити виписати нові терміни і вивчити (природній рух, механічний рух, демографічна політика).
Переглянути фільм.

ГЕОГРАФІЯ 11 КЛАС

Тема Глобальні ланцюги доданої вартості.  Опрацювати матеріал пар.24. В робочі зошити виписати нові терміни і вивчити.






Комментариев нет:

Отправить комментарий